Милош Крушчич обяви бъдещето си, в ЦСКА чакат още един български играч


Милош Крушчич обяви бъдещето си, в ЦСКА чакат още един български играч
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3820 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич сподели, че е напълно спокоен за своя пост и не обръща внимание на спекулациите, според които ще бъде сменен в следващите дни. Днес "червените" завършиха 2019 година с успех срещу Дунав Русе.

"Доволен съм, контролирахме мача и създадохме много голови положения. Трябва да похвалим играчите за работата на терена. В началото концентрацията бе трудна за намиране, защото всички мислят за почивката и празниците които предстоят", заяви след двубоя сръбският специалист.

"Нямам информация, че клубът няма да разчита на мен. Спокоен съм за поста си и за това, че ще продължа да водя отбора. Трудя се всеки ден и не обръщам внимание на спекулациите. Радвам се, че Ахмедов ще играе за ЦСКА. Той може да помогне много в атака. Радва ме още и това, че е българин. Искам да привиличаме повече българи. Искам качествени играчи на точните позиции", добави той пред Diema Sport. "Ще имаме лагер в Испания с контроли - водим преговори с китайски и японски клубове. Вероятно ще имаме лагер и в Гърция", завърши Крушчич.

А какви бяха първите думи на Ахмед Ахмедов след трансфера - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички