Спортният министър за стадиона на ЦСКА: Чака се последно разрешение


Спортният министър за стадиона на ЦСКА: Чака се последно разрешение
Снимка: SportLive.bg

2819 0

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев за пореден път засегна темата за реконструкцията на стадион "Българска Армия" и кога се очаква да стартира.В последните месеци усилено се коментира новият стадион на ЦСКА, но все още не е започната конкретна строителна дейност.

Кога започва реконструкцията на стадиона на ЦСКА?

"ЦСКА и "Сердика спортни имоти" са създали общо дружество. Чака се последно разрешение. Тук ми подсказват, че става въпрос за екологична оценка, след което клубът може да пристъпи към реконструкция на съоръжението, заяви Илиев по време на изслушване в Народното събрание.

По-рано адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви: "Води се между РИОСВ и това частно лице, но ние имаме поглед като заинтересована страна по преписката. Това е поредното препятствие, с което се сблъскваме в последните пет години. Справили сме се с по-трудно, ще се справим и с останалите.

"Това е поредното препятствие, с което се сблъскваме в последните 5 години, в които собствениците на ЦСКА показват огромно желание да построят нов стадион. Справили сме се и с доста по-трудни, ще се справим и с останалите, но наистина не знам какво можем да очакваме", каза още адвокатът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички