Спортният журналист Георги Атанасов: Има положителна промяна в ЦСКА


Спортният журналист Георги Атанасов: Има положителна промяна в ЦСКА
Снимка: БСТВ

1048 0

Спортният журналист Георги Атанасов коментира злободневните теми свързани с ЦСКА . Той сподели, че привържениците от сектор "Г" трябва да oбмислят внимателно своя бойкот и допълни, че според него положителните промени от гледна точка на управлението на отбора и клуба са осезаеми.

"Струва ми се, че т.нар. организирани привърженици все пак трябва да успокоят донякъде страстите и да заложат на здравия разум. Да преценят в какво състояние и къде беше ЦСКА само преди шест-седем години. Какво се случи оттогава насам. На каква цена и в какви условия. При каква вътрешна и международна конюктура.

И да преценят в крайна сметка дали две поредни влизания в групите на европейските турнири не заслужават по-висока оценка редом с дългосрочна серия от победи във Вечното дерби и успешни трансфери навън и навътре. Затова и призовавам най-радикалните "глави" в сектор "Г" два и три пъти да помислят, преди да говорят за бойкоти, защото по този начин бойкотират себе си, ако наистина ЦСКА е кауза на живота им", заяви той пред "Тема Спорт".

"Положителните промени от гледна точка на управлението на отбора и клуба са налице. Активизира се комуникацияа между ръководство и фенове, очевиден е стремежът да бъдат взет под внимание техните претенции. Но е нужно време и търпение, то ще реши всички проблеми на ЦСКА и хубавите неща ще се случат", завърши Атанасов.

Междувременно ЦСКА набеляза италиански бранител, играл за Фиорентина и Емполи.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички