Спипаха звезди на ЦСКА в столично заведение, грози ги финансова глоба


Спипаха звезди на ЦСКА в столично заведение, грози ги финансова глоба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2690 0

Контузените футболисти на ЦСКА - Иван Турицов и Калоян Кръстев, ще бъдат глобени за нарушаване на режима, съобщава в днешния си брой "Мач Телеграф".

Турицов и Кръстев били в компанията на Иван Иванов - Русия, който е треньор на старшата възраст на Славия и помощник на новия национален селекционер Младен Кръстаич. Около тях се бе образувала компания и от други младежи и девойки, с които футболистите си общували.

Двамата играчи са контузени и трябва да спазват режим, докато за останалите им съотборници не би имало проблем, ако бъдат засечени на заведение в петък вечер.

Шефът Гриша Ганчев поставя дисциплината на много високо ниво във всичките си спортни начинания, независимо дали става дума за футбол, или борба.

Турицов и Кръстев, който най-вероятно ще бъде преотстъпен под наем в друг отбор, пропуснаха мача на своя тим срещу Сейнт Патрикс от третия кръг на Лигата на конференциите в четвъртък, загубен от "червените" с 0:1 на "Васил Левски", но очакванията са да са готови за реванша в Ирландия тази седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички