"Червени" фенове: От ЦСКА казвали на нови играчи, че не "Армията", а националният е техният стадион


"Червени" фенове: От ЦСКА казвали на нови играчи, че не "Армията", а националният е техният стадион
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14207 0

Привърженици на ЦСКА взеха участие в "Сектор Г подкаст" в YouTube, където разкриха доста неща и дадоха своята гледна точка около случващото се при "червените", като дори официално свалиха доверието си от управлението на Гриша Ганчев. Във видеото не се виждат лицата на въпросните фенове, като обявиха, че са представители от сектор "А", "В" и "Г" на "Армията".

На Националния стадион, вместо на "Армията"

Един от разказите във видеото, което е над час е повече от изненадващ. Той е за примерите къде се водят новите футболисти: "Не си спомням с кой футболист беше (б.р. подсказано от друг фен, че е Раул Албентоса), като го заведоха на Националния стадион и му казаха, че това всъщност е стадионът на ЦСКА. И той идва да подписва, и после първи мач и първа тренировка на "Армията", се чува в записа.

Друга случка гласи относно двубоя с ЦСКА 1948 миналия сезон, който бе ключов за шампионската битка, който завърши при равен резултат. "Отиваме час по-рано пред В сектор с баща ми. 40 минути преди началото вече отивам до охранителната фирма да питам какво се случва и защо не отварят. Преди мача ми обясниха, че има една връзка с ключове и един човек обикаля да отваря входовете на "Армията". Това говори за капацитета на тези хора.  В Манчестър Юнайтед работят 5000 човека в мачдей, при нас са четирима човека, трима от тях в пенсионна възраст". В същото видео се разкрива, че и феновете са спрели идването на Наско Сираков на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички