"Царството на Лудогорец не се очертава да падне", категорични са на Балканите


"Царството на Лудогорец не се очертава да падне", категорични са на Балканите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4769 0

Медиите на Балканите обърнаха сериозно внимание на дългоочавания шампионски спор между Лудогорец и ЦСКА в събота. Една от водещите причини е връзката на двамата наставници с географския район: Саша Илич е легенда на запад от София в родната Сърбия, докато Ивайло Петев за последно бе начело на националния тим на Босна и Херцеговина. 

Около наставника на ЦСКА медиите са категорични - възпитаниците му изпуснаха своя шанс, след като имаха преднина на полувремето, но в крайна сметка бързо капитулираха и срещата завърши 2:2. 

Болката на Сале

Сръбското издание "Телеграф" започва така: "Царството на Лудогорец не се очертава да падне", като се има предвид серията от 11 поредни титли от родния шампионат. 

"Начело в таблицата те имат 78 точки, с една повече от тима от столицата на съседката ни. До края на сезона изглежда, че на хартия вторият клуб има малко по-трудна програма, така че предстои да видим дали разградчани ще станат шампион на България за дванадесети пореден път", информират в допълнение. 

Извисеният Петев

"Просто не можеше да допусне поражение - ремито тази вечер означаваше голяма победа за Ивайло Петев", категоричен е боснениският sportsport.bа. 

"Лудогорец изоставаше от столичния ЦСКА при пристигането на Ивайло Петев на пейката на разградчани, а сега е на първо място и до последно ще решава сам за себе си в битката за трофеите.

С този отбор Петев успя да настигне ЦСКА и да ги победи в директен двубой. Сега се играе плейофът за шампиона и отборът на Петев е в страхотна позиция", разказват за наставника на "орлите".

В чужбина обаче не бяха засегнати спорните положения, които са водещи теми в България, а всички дават огромни шансове на "орлите" до края на кампанията.

Вижте позицията от този следобед на ЦСКА срещу Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички