Най-после: Нестор Ел Маестро гласува доверие на двама любимци на феновете на ЦСКА?


Най-после: Нестор Ел Маестро гласува доверие на двама любимци на феновете на ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

6026 0

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, обмисля как да подходи в първия мач на "армейците" в новото издание на Купата на България. Неговите възпитаници се разправиха с Хебър с 3:0 в понеделник и вече могат да съсредоточат мислите си изцяло върху предстоящия двубой.

31-кратните шампиони гостуват на Черноморец Балчик в 1/16-финална среща от турнира. Тя ще се състои в четвъртък (09.11) от 17:30 часа. Само 3 дни по-късно "червените" гостуват на Крумовград, което предполага рокади в редиците на Ел Маестро.

Промените

Една от тях се изразява в пускането като титуляр на едно от най-дългоочакваните летни попълнения Данило Асприля. 34-годишният нападател ще започне от първата минута срещу "чайките", пише "Тема Спорт". Това ще е и първият му мач като титуляр след акостирането му на "Армията".

Колумбиецът имаше нужда от време за адаптация след сериозните скандали с бившия му клуб Бейтар относно трансфера. Той на няколко пъти бе пускан като резерва, но дори така не разочарова с представянето си. В двубоя с Хебър той дори се отчете със страхотен пробив и асистенция за Станислав Шопов.

Очаква се от първата минута да стартира и друг любимец на "армейската" публика Димитър Евтимов. Той все още не е взел участие в официална среща през настоящата кампания, но най-вероятно ще го стори срещу Черноморец.

Междувременно роден гранд иска да отмъкне футболист на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички