Сложна вратарска ситуация води Светослав Вуцов в ЦСКА?


Сложна вратарска ситуация води Светослав Вуцов в ЦСКА?
Снимка: Cska.bg

3887 0

ЦСКА продължава усилено да проявява интерес към привличането на един от най-перспективните играчи по родните терени. Става въпрос за несменяемия титуляр на Славия - Светослав Вуцов, който през последните месеци успя да стигне и до представителния национален отбор на България.

Синът на Вили Вуцов изигра 18 шампионатни срещи в последно време, като записа 5 сухи мрежи, а с постоянните си изяви заслужи титулярната позиция в "Овча Купел". Сериозният трансфер пред 20-годишния страж се засилва с всеки изминал ден, след като скоро "армейците" може да останат и без двамата си вратари, припомня "Тема Спорт".

Към момента главните опции на "Армията" са титулярът в двубоите за Първа лига и европейските клубни турнири - Густаво Бусато, и българинът Димитър Евтимов.

Вторият получава по-рядко шанс, след като така и не успя да се докаже в "Борисовата градина", а удълженият му договор ще изтече след края на сезона и няма никаква сигурност, че той отново ще бъде подновен.

Ситуацията около Густаво Бусато е още по-сложна, тъй като почти несменяемият титуляр също е с изтичащ през лятото контракт и още през януари може да започне преговори с определен тим. При разбирателство той може да напусне и като свободен агент.

Очаква се още в началото на новата година от ЦСКА да имат решение относно вратаря, на когото ще разчитат през следващата кампания. Едната опция е Бусато да бъде задържан с нов договор, а другата – да се постигне споразумение за привличането на вратар през лятото, като един от вариантите е именно Вуцов.

Вижте ЦСКА и към кой бивш национал на България проявава интерес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички