Венци Стефанов: Интерес към Вуцов има, но конкретна оферта - не


Венци Стефанов: Интерес към Вуцов има, но конкретна оферта - не
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1389 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази недоволство от честите писания в спортната преса за вратаря на тима Светослав Вуцов. Той изрази разочарование и от работата на полицията по време на мача с Левски в първенството.

"Твърде много се пише за Светльо Вуцов. Реална оферта няма. Не ми се иска да му се пълни главата с неща, които са в зародиш. Той заслужава да отиде в силен клуб от Европа, но и не само за него. Питат за много момчета от Славия, но не сме взели решение да продаваме играчи. На този етап няма нищо конкретно, а само интереси", заяви Стефанов на пресконференция.

"Ако полицията си е на място, няма да има проблем с феновете. Какво направи онзи ден на мача с Левски? Наблюдатели от ООН ли са?", възнагодува той.

"Много неща ми харесаха и много не ми харесаха в играта на Славия. Харесва ми, че имаме добър колектив. Имаме талантливо поколение, които се бият до последно. Има и неща, които не ми харесват, но ще си останат само за нас. Ние нямаме финансовите възможности на първите 3-4 отбора.

Ще бъдем по-добри, ако имаме повече финансови възможности, но няма да разчитаме на псевдозвезди от Европа", добави клубният бос. А ето за какъв интерес към Вуцов се говори в родните медии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички