След Левски и ЦСКА с нов шеф на школата: Лаптопа акостира на "Армията"


След Левски и ЦСКА с нов шеф на школата: Лаптопа акостира на "Армията"

4273 0

След като Левски вече има нов шеф на школата в лицето на доскорошния временен старши треньор Елин Топузаков, сега и в ЦСКА поемат по пътя на кадровите промени. 

Вестник "Мач Телеграф" съобщава, че академията на 31-кратните шампиони ще бъде поета по всяка вероятност от Костадин Ангелов, известен като "Лаптопа". 

Кариерата му

Припомняме, че самият Ангелов е юноша на "червените", но кариерата му премина в Янтра и Севлиево като играч, а наставник бе на Ботев Пловдив, Пирин Благоевград, Пирин Гоце Делчев, Оборище Панагюрище, Витоша Бистрица и други. 

Специалистът, който достигна и други континенти като треньор, притежава лиценз "Про" от Българска треньорска школа и висше образование със степен „Магистър“ от НСА „Васил Левски“ със специалност „Спортен мениджмънт“. Очаква се да замести на поста Добри Митов. 

Именно Митов бе наставник на представителния тим в близкото минало, след което бе назначен за отговорник на школата. Сега обаче също ще получи пост на "Армията", ако се стигне до рокадата с участието на Ангелов. 

Следете всичко най-интересно около ЦСКА със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички