След Конгреса: ЦСКА се обяви в траур, Левски с "честитка" за Гонзо, а Лудогорец се различи от двата клуба


След Конгреса: ЦСКА се обяви в траур, Левски с "честитка" за Гонзо, а Лудогорец се различи от двата клуба
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

39672 0

Вече е ясно - новият президент на Българския футболен съюз (БФС) ще бъде Георги Иванов - Гонзо. Бившият технически директор на родната централа наследява Борислав Михайлов на постоянния трон, който оглавява футбола в България.

Това се случи след идентичен начин, по който Михайлов победи основния си конкурент Димитър Бербатов в нетолкова далечното минало. С един глас над необходимите, за да няма балотаж. За кои ли обаче са гласувалите водещите клубове у нас? 

Около Конгреса от Ботев Пловдив обявиха с официално съобщение на сайта си, че ще подкрепят Димитър Бербатов. От клуба обясниха, че се съобразяват с желанието на своите привърженици, които избраха бившия нападател на Манчестър Юнайтед след онлайн анкетно запитване.

Още: "Искаме промяна, а не подмяна!": Има дата за нов масов протест срещу БФС!

ЦСКА и Левски с различни позиции за Гонзо

Гонзо ще е президент на БФС

От ЦСКА също обявиха, че ще гласуват за бившия си футболист. Любопитно действие бе забелязано от "армейците", след като делегатите на родните клубове избраха Гонзо за президент. "Червените" смениха профилната си снимка с черна, обявявайки се без думи в траур.

Другият клуб с най-много привърженици у нас - Левски, написа поздравително писмо към Георги Иванов, който е бивш нападател на "сините". Шампионът и хегемон у нас Лудогорец пък запази неутралитет и не зае никаква позиция поне към момента.

Ето пък какво точно написаха "сините":

Още: Големи обещания: Първите думи на Георги Иванов - Гонзо като президент на БФС

"ПФК Левски“ поздравява Георги Иванов за избирането му за президент на Българския футболен съюз. Той спечели категорично вота на клубовете на изминалия Извънреден изборен конгрес на централата.

 „ПФК Левски“ му пожелава успех в осъществяването на целите, които си е поставил, безпристрастност при взимането на решения в полза на българския футбол и се надяваме непримирият дух, който показваше на терена, да му помогне и сега да се справи с проблемите и порочните практики във футбола, които сме критикували многократно.

От ръководството на „ПФК Левски“ - написаха от клуба. А ето какво ще се случи след Конгреса с Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров.

Още: Изненада? Георги Иванов отвя Бербатов по гласове - Гонзо е новият президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички