Потвърдиха! Стенли приключи с футбола, Бербатов се оттегля, Мартин отсече: Не ме търсете повече


Потвърдиха! Стенли приключи с футбола, Бербатов се оттегля, Мартин отсече: Не ме търсете повече
Снимка: БГНЕС

24564 0

Един от хората, които бяха кандидати за президент на БФС - Димитър Бербатов, говори след избора на Георги Иванов - Гонзо да ръководи централата. До него бяха и основните хора от екипа му - Стилиян Петров и Мартин Петров.

Стенли призна, че няма да се занимава повече с български футбол, а Мартин не бе толкова категоричен, но все пак заяви повече да не бъде търсен за коментари за футбола ни, както и че се отдава на почивка. Бербатов пък заяви, че остава да наблюдава отстрани.

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров говориха след Конгреса на БФС

Още: "Искаме промяна, а не подмяна!": Има дата за нов масов протест срещу БФС!

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров с равносметка

"За 3 години направихме всичко възможно за клубовете, трябва да уважим техния избор. Клубовете решиха да е Георги Иванов. Поздравихме го, пожелахме му успех. Не видяхме нищо нередно в Конгреса. Клубовете са направили правилния избор за тях. Има си предложен Изпълком. Сам човек не можеш да направиш нищо там, трябва мнозинство (бел. ред. дали би влязъл там). Ще се надявам българският футбол да върви в правилната посока, ще го гледам отстрани.

Няма смисъл да опитваме пак, нека да видим как ще се справи новият президент. Ще гледам отсрани. Имам достатъчно неща, с които да се занимавам. Невинаги има щастлив завършек в живота. Дадохме всичко от себе си" - заяви Бербатов.

Той каза още, че според него, без да иска да звучи като нападка, въпросната промяна едва ли идва, тъй като Гонзо е бил и досега в БФС. Все пак и той, и Стилиян, и Мартин заявиха да му се даде време и да се види.

Още: Любомир Костадинов - Младежа също на Конгреса на БФС: Даде предложение кой да влезе в Изпълкома на Гонзо

"Искам само да допълня, че започнахме цялата битка, за да дойде някаква промяна. Искрено се надяваме, тя да е започнала, а да не е някаква подмяна. Ще има разочарование в следващите дни, че толкова се трудихме и защото показахме пред всички какво искахме. Представихме всичко - програма, Изпълком" - каза още той.

Бербо, Стилиян и Мартин призоваха да се даде време на Гонзо

"Трябва му спокойствие, да се опита да работи, ще видим дали е правилният избор. Последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с определени хора. Видя се, че сме истински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите неща и бизнеси" - каза Стилиян Петров. Мартин Петров потвърди същото и допълни, че вече не иска да бъде търсен да коментира българския футбол.

"Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме много усилия да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които искат да търсят нещо различно. Може би в лицето на други ще намерят съименници (бел. ред. съмишленици). От всички резултати последните години. Казах на Димитър и на Марто, че заставам зад тях. Не се получи, пожелавам успех на новия президент. Имам мои планове" - каза още Стенли.

Вижте и чуйте цялото им изказване пред SportLive.bg и останалите медии чрез прикаченото видео по-долу в материала!

Още: Големи обещания: Първите думи на Георги Иванов - Гонзо като президент на БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички