Изненада? Георги Иванов отвя Бербатов по гласове - Гонзо е новият президент на БФС


Изненада? Георги Иванов отвя Бербатов по гласове - Гонзо е новият президент на БФС
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

4035 0

Ясен е новият президент на БФС! След продължително гласуване и не по-кратко преброяване на гласовете стана ясно, че дори няма да се стигне до балотаж, каквито бяха предварителните прогнози. Още на първи тур победител е Георги Иванов - Гонзо.

Георги Иванов - Гонзо победи Бербатов за президент на БФС

Доскорошният технически директор на родната централа събра най-много гласове с разлика и спечели след еднократно гласуване. На второ място остава Димитър Бербатов и неговият екип. Гонзо събра 235 от гласовете, а Бербатов - 181 гласа. Така до балотаж не се стигна поради само 1 глас разлика над необходимата граница.

Останалите кандидати за поста бяха Георги Бориславов Захариев, Георги Петров Градев, Манол Александров Иванов, Михаил Тодоров Касабов и Петьо Борисов Костадинов.

Брой действителни бюлетини: За Касабов - 35 гласа, за Манол Иванов - 1, за Бербатов - 181, за Петьо Костадинов - 4, за Гонзо - 235, за Георги Захариев - 4, за Георги Градев - 6.

Имаше 3 недействителни гласа. В 1 бюлетина не бе отбелязан кандидат за президент. В друга 1 са обявени две имена на кандидати. В още 1 е била в непрегледен вид.

Гласуването продължи общо около два часа, а самото преброяване - над един час. Преди то да започне стана ясно, че един от делегатите не е успял да подаде своя глас. Той е трябвало да напусне хотела и да се насочи към болница, след като му прилошало, но впоследствие бе съобщено, че се върнал навреме. Така от регистрираните 469 делегати гласуваха всички 469, което значеше, че толкова е кворумът, а за победа на първи тур бяха необходими поне 235 гласа.

Самият Конгрес продължава - всичко, което се случи до момента, какво предстои + ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО случващото се с БФС (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички