Големи обещания: Първите думи на Георги Иванов - Гонзо като президент на БФС


Големи обещания: Първите думи на Георги Иванов - Гонзо като президент на БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3576 0

Георги Иванов - Гонзо е новият президент на Българския футболен съюз (БФС). Той спечели убедително още на първи тур и дори нямаше балотаж, като далеч зад него остана основният му конкурент Димитър Бербатов.

Секунди след обявените резултати бившият технически директор на централата бе привикан за първи думи. Той даде няколко големи обещания - най-вече за помощ към клубовете и за връщане на доверието към БФС. Най-голямото такова бе да направи футбола по-различен, а в това число националният отбор да има по-силни футболисти.

За финал си пожела България да се класира на Световното първенство по футбол през 2026 година. Той посочи и от кои хора очаква да му кажат, ако нещата не се получават:

Първите думи на Гонзо като президент на БФС

Гонзо с първи думи след успеха в БФС

"Благодаря на всички присъстващи в залата - и тези, които гласуваха за мен, и на тези, които не са. Сега започва по-трудното. Знаете, че аз работя за всички вас и съм ваш представител. Оттук-нататък, в тези четири години, ще опитам да направя така, че да променим цялата среда във футбола. Първо да върнем доверието в БФС, да опитаме да работим с държавата, за да помогнем на всички вас. Да знаете, че аз съм най-големият коректив за себе си и вие сте хората, които ще ми кажете, ако нещата не са добре.

Още: Изненада? Георги Иванов отвя Бербатов по гласове - Гонзо е новият президент на БФС

Обещавам честност и работа. Всичко останало, което ще обещая, е да мога да направя футбола по-различен, отколкото е бил сега. Да работя с децата, да направим националният отбор да има по-силни футболисти и се надявам да успеем да се класираме за 2026 година на Световното първенство в Америка" - сподели Гонзо. Всичко за Конгреса - избора на президент, Конгрес и обобщение (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички