След броени часове: Билетите за Сепси - ЦСКА свършиха


След броени часове: Билетите за Сепси - ЦСКА свършиха
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

22793 0

Само за един следобед изглежда, че билетите, предназначени за фенове на ЦСКА, около реванша срещу Сепси, бяха изкупени. Още преди 22:00 часа в събота международният портал за продажба на билети показваше, че ценните хартийки за секторите "L" и "К" са били разпродадени. 

Припомняме ви, че между треньорските трусове на "Армията" в събота - ръководството на ЦСКА обяви, че и билетите за визитата в Сфънту Георге са обявени в продажба. 

Ситуацията с билетите

Те обаче изглеждат минимален брой, предвид солидната подкрепа от над 12 000 запалянковци в София при поражението с 0:2 - само 425 билета. Причината за минималната бройка е лимита по наредбите на УЕФА от 5% от общия капацитет за мач от евротурнирите.

Цената за вход на един запалянко на "червените" бе 10 евро, а тепърва ще става ясно дали стотици няма да пропътуват разстоянието до северната ни съседка без билет. В социалните мрежи се срещнаха редица призиви за подкрепа на клуба, макар сложната ситуация, в която попадна. 

Вижте каква статистика може да успокои феновете на ЦСКА около ръководството на Ел Маестро!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички