Скъп и ценен спомен: ЦСКА с нова изненада за феновете преди мача с Лудогорец (СНИМКИ)


Скъп и ценен спомен: ЦСКА с нова изненада за феновете преди мача с Лудогорец (СНИМКИ)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

2142 0

Отборът на ЦСКА обяви, че пуска в продажба много ценен артикул за своите почитатели, а именно - Фотокнига "Армията. Тук ще бъдат и нашите деца". 

Какво съобщиха от ЦСКА?

Артикулът е пуснат в продажба по повод последната среща на "червените" на сегашния им стадион "Българска Армия" на 10 декември срещу Лудогорец, преди да започна застрояването му. Освен фотокнигата от клуба пускат в продажба специални шалове, картички и тениски.

"Спомен от историческия момент!

От днес в продажба може да намерите артикули, посветени на паметния ни мач, след който завинаги ще затворим вратите на стадион “Българска армия”.

Онлайн и в официалния ни фен магазин може да намерите изданието “Армията”. Тук ще бъдат и нашите деца.”, специално посветена на историята на легендарния ни дом.

Шал, тениска и картички с уникални фотографии на стадиона са сред останалите артикули, които може да си вземете за спомен.

‼️Предвид натовареността на сезона и заетостта на куриерските фирми, не можем да гарантираме, че поръчки направени в петък ще пристигнат до деня на мача. Ако държите да сте с някой от артикулите, посветени на историческия мач, заповядайте на място всеки ден между 10-19 ч", пишат от клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълна статистика на ЦСКА при рефера Драгомир Драганов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички