1, 2, 3, 4: ЦСКА каза "сбогом" и "довиждане" на таланти - единият бе току дошъл


1, 2, 3, 4: ЦСКА каза "сбогом" и "довиждане" на таланти - единият бе току дошъл
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

7601 0

ЦСКА излезе с важно съобщение на официалния си сайт. Чрез него "червените" информират какво е бъдещето на четирима от най-талантливите български футболисти в състава. Двама от тях приключват с клуба на този етап, а други двама биват отдадени под наем.

Продадените са Йоан Бауренски (6 мача за "армейците"), който вече бе обявен като ново попълнение на Берое. Другият е Митко Митков (11 мача и 1 гол за "червените"), който пък вече е футболист на Септември София.

Симеон Александров, който съвсем наскоро пристигна на "Българска Армия", също ще се запъти към Септември София, но под наем. Напомняме, че той дойде именно от този тим при "армейците". Александър Бучков пък ще бъде преотстъпен под наем в Литекс.

Ето и съобщението от ЦСКА без редакторска намеса:

"В първите дни на новата година ЦСКА осъществи два изходящи трансфера, а други двама футболисти бяха преотстъпени под наем с цел да получат повече игрови минути през пролетния полусезон.

Полузащитникът Йоан Бауренски бе трансфериран в тима на Берое (Стара Загора). Юношата на армейците записа 6 двубоя с първия тим.

Бързоногият техничар Митко Митков, който до момента има 11 мача и 1 попадение с червената фланелка подписа договор с отбора на Септември (София). Финансовите параметри по тези трансфери остават конфиденциални между страните.

Ръководствтото на ЦСКА благодари на Йоан Бауренски и Митко Митков за себераздаването, борбеността, професионализма и всеотдайността на двамата с армейския клуб и им пожелава здраве и много успехи в бъдещите футболни предизвикателства!

Друг талантлив юноша от Академия ЦСКА Александър Бучков бе преотстъпен под наем в Литекс, където ще има възможността да натрупа необходимия му игрови опит в мъжкия футбол и да повиши нивото си.

Симеон Александров също ще премине под наем в Септември (София), за да има възможност през пролетния полусезон да разгърне своя потенциал.

Пожелаваме успех на нашите момчета!" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички