Чандъров се чуди защо в ЦСКА постъпиха така с Алекандров


Чандъров се чуди защо в ЦСКА постъпиха така с Алекандров
Снимка: Lap.bg

4992 0

Финансовият благодетел на Септември София - Румен Чандъров, сподели мнението си около талантливия Симеон Александров, който до есента бе собственост на столичани, но впоследствие откупен от ЦСКА.

Мнението му бе потърсено от "Тема Спорт", след като младокът отново се завърна в Септември под наем, тъй като не успя да намери своето място в тактическите указания на Илич през изминалите месеци.

"Това, което се случи, е много странно. Искаха го, настояваха, а в крайна сметка смениха системата и не го използваха. Аз им дадох футболист, който в осем мача беше вкарал четири гола, а те не му дадоха шанс.

Трябваше още тогава да се разберем, че ще инвестират в него, но веднага ще ни го преотстъпят, за да продължи образованието си, както се казва. Не се случи и сега ще трябва да го реанимираме, но той е млад и вярвам, че бързо ще се случи", обясни Чандъров по адрес на офанзивния футболист.

Александров в крайна сметка изигра само 38 минути, след като подписа 5-годишен договор с "армейците". И двата двубоя, в които получи шанс - той се включи от резервната скамейка. 

Вижте кой световен шампион ще играе срещу ЦСКА през януари!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички