Ще спечели ли Гриша Ганчев голямата "червена" битка за "Армията"? Резултатът засега...


Ще спечели ли Гриша Ганчев голямата "червена" битка за "Армията"? Резултатът засега...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4529 0

ЦСКА участва за втора поредна година в групова фаза на евротурнири, от дълго време се намира в силна серия в дербитата с Левски и спечели Купата миналия сезон. На фона на това - сякаш обаче "червената" общност изглежда далеч по-малко ентусиазирана от например "синята" футболна общественост в България.

Раздялата между ЦСКА и Стойчо Младенов пък изглежда не допълва оптимизъм при "армейците". Каквото и да се каже срещу Младенов, той е в историята на ЦСКА със златни букви и като футболист, и като треньор.

Какви са опциите пред ЦСКА сега? На фона на очертаващата се поредна титла за Лудогорец. Личното ми мнение, стадион и школа. И евентуално тотално обединение (най-добре, чрез влизане на феновете в клуба като акционери).

Последното звучи трудно осъществимо в България, по темата свързана с школата може да се говори и пише с дни, защото е основополагаща.

А относно стадиона вариантите са два - ще има модерна "Българска армия" или няма да има...

В казуса с "червения" дом изглежда отново е налице затишие... Това може да се определи като ключова тема за бъдещето на клуба.

И тук Гриша Ганчев излиза на преден план като финансов благодетел на ЦСКА. Успее ли да спечели тaзи битка, следва да придобие огромна и без аналог - "армейска" слава...

Не се ли случи обаче - недоволните спрямо сегашното управление на гранда ще са много. Резултатът засега още изглежда неясен...

Едва ли може да се отрече, че без голямо "червено" обединение - тимът ще остане далеч от славните времена на отстраняване на европейски действащ клубен първенец, при това на 3 пъти.

Стадионът изглежда е задължителна основа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички