Ще се повтори ли посещаемостта от финала? Ето колко билета са продадени за ЦСКА - Левски (СНИМКА)


Ще се повтори ли посещаемостта от финала? Ето колко билета са продадени за ЦСКА - Левски (СНИМКА)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

17513 0

Преди по-малко от година ЦСКА и Левски се срещнаха в исторически финал за Купата на България, който доведе над 40 000 запалянковци на Националния стадион "Васил Левски", станали свидетели на "синия" триумф.

Утре вечните съперници на България отново се изправят един срещу друг и докато Левски ще играе за честта и феновете си, то ЦСКА ще се впусне в поредна битка за 32-рата си титла, за която се бори вече повече от десетилетие.

Къде да гледаме гледаме големия двубой ЦСКА - Левски?

Срещата е по-специална за "армейците" и заради края на бойкота на запалянковците, които посещават редовно двубоите на ЦСКА от началото на пролетния полусезон, но готвят мощното си завръщане точно в дербито с Левски, утре от 17:30 на Националния стадион "Васил Левски".

Oчакванията

Очертава се обаче въпреки големият заряд посещаемостта да остане далеч под тази от финала през май, 2022 г. Това става ясно и от продадените билети до неделя вечер, от които си личи, че има огромна част непродадени ценни хартийки. 

*Официални данни към 22:30 часа (Зелените и червените са непродадени)

Единствено са разпродадени 2 от блоковете в "Сектор Г", както и цялата ВИП-зона, но тя разполага с под 200 места. Припомняме ви, че билетите, особено за Левски, около въпросния финал се разпродадоха до голяма степен в рамките на часове. 

Единствената официална информация до този момент е, че над 30 000 пъти е било прегледано събитието в сайта за електронна продажба на билетите, но вероятно няма да се съберат толкова запалянковци на стадиона. 

Ако вие няма да присъствате, то може да проследите всичко най-интересно НА ЖИВО със SportLive.bg между ЦСКА и Левски в понеделник от 17:30 часа!

Вижте кои са най-посетените три "Вечни дербита" от началото на XXI век!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички