Донесъл милиони на "Герена" с трансфер отчете: Левски е вечен, ЦСКА е нервен без топка


Донесъл милиони на "Герена" с трансфер отчете: Левски е вечен, ЦСКА е нервен без топка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7032 0

Бившият халф на Левски - Давиде Мариани, говори преди "Вечното дерби", което ще противопостави бившия му клуб и ЦСКА в среща от 26-тия кръг на Първа лига. 

Срещата от 17:30 часа в понеделник ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, a продаденият през 2019 г. швейцарец в ОАЕ срещу милион и половин евро сподели пред Gong, че следи случващото се в Левски и отчете за пореден път, че клубът е "вечен". 

Междувременно той разкри и какво му прави впечатление в играта на вечния съперник - ЦСКА, след като прави "страхотен сезон" по неговите думи. 

Погледът му над Левски

"Следя новините около клуба и знам какво се случи. Тъй като в момента не съм част от отбора, не е моя работа да давам мнение. И преди съм казвал, че Левски е вечен, а не хората, които работят в клуба. Левски е историята, феновете. Левски е по-велик от всеки човек или играч.

Промените могат да повлияят на подготовката на играчите. При идването на нов треньор, заниманията донякъде се променят. Надявам се всичко да е за добро на Левски. Дербито се печели с желание и отборен дух. В отбора има опитни играчи като Ивелин Попов, който ще поведе останалите. Хубаво е да имаш лидер като него в тима си", категоричен е Мариани.

Мнението за съперника

"ЦСКА прави страхотен сезон. Когато не играят с топката, стават нервни и това отваря пространства. Левски има качество да владее продължително топката и да създава положения", добави опитният футболист.

Припомнете си последните "Вечни дербита" на "Армията" и "Герена"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички