Ще попречи ли жегата в Скопие на ЦСКА?


Ще попречи ли жегата в Скопие на ЦСКА?
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

844 0

Доста високи температури ще тормозят играчите на Македония ГП и ЦСКА по време на мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите днес.

Метеорологичната прогноза за столицата на Северна Македония сочи, че в началото на двубоя температурата ще бъде около 35 градуса по Целзий. Този факт определено ще затрудни действията на футболистите на терена. Очертава се времето да бъде ясно, слънчево и сухо, като не се очаква и дори лек полъх на вятъра.

Има информация, че на трибуните ще има малко под 1000 зрители, като феновете на ЦСКА ще бъдат около 60. За реда на мача ще отговаря солидно полицейско присъствие, като опасенията на властите са да не се стигне до напрежение между двете агитки заради антибългарските настроения в Северна Македония от последните седмици.

Отборът на "армейците" ще се върне в България веднага след края на мача, за да започне подготовката си за предстоящата си среща от третия кръг на Първа лига срещу Черно море, която е в понеделник на стадион “Българска армия”.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде може да гледате Македония ГП - ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички