Турицов преди Македония ГП: Целим се отново в групите на Лига на конференциите


Турицов преди Македония ГП: Целим се отново в групите на Лига на конференциите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1036 0

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели очакванията си от първия мач на тима в Лига на конференциите. Утре "червените" гостуват на Македония Гьорче Петров във втори предварителен кръг на турнира.

"В мача срещу Локомотив София не постигнахме желания резултат (1:1), но мисля, че сме напълно готови за утрешния мач и се надявам да изпълним изискванията на треньора. Условията, каквито са за нас, такива са и за тях. Трябва да играем умно. Ще се опитаме да владеем повече топката, защото условията са доста тежки", започна национаалът.

"Надявам се това (равенството с Локо (Сф), бел.ред.) занапред да не се повтаря. Със сигурност ще има отново недобри мачове, но се надявам утре да не е така и да спечелим. Надявам се да стигнем отново в групите, защото това е целта пред отбора и се надявам отново да сме там", продължи Турицов.

"Със сигурност сме гледали и сме се подготвяли, но не мога да кажа кои са силните им страни. По това, което гледахме, мога да кажа, че са добър отбор и ако им се даде пространство, могат да създадат проблеми. Ще се опитаме утре да не им даваме пространства да играят с топката и така няма да ни създават главоболия", уверен е бекът. А ето какви ключови решения трябва да взема Саша Илич за мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички