Ще направи ли Чочев ЦСКА шампион? "Червена" България в екстаз (ВИДЕО)


Ще направи ли Чочев ЦСКА шампион? "Червена" България в екстаз (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА 1948

9122 0

Водещият голмайстор на Първа лига през настоящата кампания и голяма изненада сред играчите - Ивайло Чочев, по всяка вероятност вкара едно от ключовите попадения в борбата за титлата между ЦСКА и Лудогорец през настоящия сезон, макар и към момента да е част от трети клуб - ЦСКА 1948.

Любопитна е ситуацията около креативния играч, който продължава да не попада сред повикваните в националния тим от Младен Кръстаич, като с гола си в неделя достигна кота №21 в Първа лига през настоящата кампания и е еднолично на върха по този параметър.

Тежестта на гола 

Юношата на ЦСКА оформи крайното 2:2 между "червените" и Лудогорец по време на дербито от 33-тия кръг и по този начин остави бившия си клуб на върха във временното класиране с преднина от точка пред разградчани преди последните 2 кръга.

Попадението дойде след страхотно изпълнение на опитния играч в заключителните 4 минути на редовното време и хвърли дори запалянковците на бившия си клуб в екстаз. 

Уважението след попадението

Те от своя страна стотици пъти за умопомрачително кратко време разпространиха лика на 30-годишния полузащитник в социалните мрежи с мнението, че точно Чочев може да се превърне в големия герой за 31-кратните шампиони в края на сезона. 

Приноса му през сезона

Трябва да се отбележи, че играчът вкарва поредно попадение през кампанията срещу Лудогорец - стори го, но без да се отрази на резултата по време на финала за Купата на България в сряда при 1:3, направи го и отново в Бистрица по време на редовния сезон, когато срещата пак завърши 2:2. 

Ето какво сподели самият Ивайло Чочев след 2:2 между ЦСКА 1948 и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички