Ще има фенове на финала, ето по колко билета ще получат ЦСКА и Локо Пд


Ще има фенове на финала, ето по колко билета ще получат ЦСКА и Локо Пд
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1999 0

Финалът за Купата на България между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) ще се играе пред публика на 1 юли (сряда) от 19:15 часа на Националния стадион "Васил Левски". Двата клуба ще получат по 2000 билета заради наредбата от здравния министър в сектор да се допуснат по 1000 души. Освен това от БФС потвърдиха, че е съществувала реална опасност на финала да няма зрители.

"До вчера имаше вариант финалът да се играе без публика. Беше много важно как ще протече срещата между ЦСКА и Ботев (Пловдив). Да, заплахата да няма фенове на финала беше сериозна. Призоваваме феновете да спазват мерките", каза пред генералният секретар на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов пред "Блиц".

Той съобщи в кои сектори ще бъдат разположени феновете на ЦСКА и Локомотив (Пловдив). "Двата отбора ще получат по 2000 билета. ЦСКА е символичен докакин на финала, тъй като е победител в първата двойка от жребия за полуфиналите. На ЦСКА ще бъдат предоставени секторите "А" и "Г", а феновете на Локомотив ще са във "В" и "Б". Цените на билетите ще обявим по-късно днес. Логично по-скъпите ще са за "А" и "В", съобщи Караиванов. Пропуски за финала няма да бъдат пускани в продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски". ЦСКА и Локомотив ще уведомят феновете си как желаещите ще могат да се сдобият с билети. А за какво предупреди Милош Крушчич преди финала с Локо Пд - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички