Върнан Анита се дърпа за завръщане в ЦСКА


Върнан Анита се дърпа за завръщане в ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1450 0

Халфът Върнън Анита едва ли ще се завърне в ЦСКА. Преди месец и половина той разтрогна договора си, но скоро след това извънредните мерки у нас паднаха и тимът поднови тренировки. Въпреки това Анита предпочете да се прибере в родината, за да е със семейството си.

Клубът и играчът имаха договорка за евентуално негово завръщане. Самият нидерландец призна, че е получил ново предложение от ЦСКА. На този етап обаче Анита клони към това да отхвърли офертата на "армейците", пише "Тема спорт". Преди това време той разкри, че към него има интерес и от страна на саудитски клуб и такъв от ОАЕ. А е ясно, че в тези държави Анита ще получава в пъти по-висока заплата.

Отделно конкуренцията на поста му в средата на терена в ЦСКА бе доста подобрена в последните дни. Армейците взеха Юнус Санкаре от Лига 1 и Амос Юга от Лига 2, отделно разполагат с Малинов, а в тази зона на моменти ползват и Антов. Със сигурност през лятото напускат Чорбаджийски, Пинто и Джеси, които са с изтичащи договори. Последните двама играят често, но Чорбаджийски дори не е попадал в групата, след като шампионатът бе подновен. А каква е историята на новия халф на тима - Амос Юга, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички