Интересни имена попълват щаба на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА


Интересни имена попълват щаба на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА
Снимка: cska.bg

2606 0

ЦСКА ще възроди своя дублиращ отбор. Потенциалният нов наставник на тима - Стамен Белчев, вече е избрал своя екип за предстоящия сезон в Трета лига. Освен треньора на Литекс - Живко Желев, за когото стана ясно по-рано през деня, в щаба влизат Кирил Динчев и Илия Иванов.

Белчев се завръща при "червените", след като напусна клуба на два пъти - през 2018 и 2020 г. За тези си решения обаче собственикът на "червените" - Гриша Ганчев, неотдавна разкри, че съжалява, отговаряйки на въпросите на привържениците пред клубната телевизия. 

Желев е треньор на ловчанлии от 2016 г., а сега застава до Белчев като помощник във възобновения втори отбор на 31-кратния шампион. 

Динчев от своя страна ще влезе в познатата роля на кондиционен треньор. Той бе доскорошен такъв в представителния тим на "армейците", но с идването на сърбина Саша Илич стана ясно, че ще му бъде търсена друга позиция.

Илия Иванов ще обучава вратарите. Бившият страж на Хебър до момента тренираше юношите във възраст 16,17 и 19 години. Сега обаче му е възложена друга, далеч не по-лека задача. 

Вижте от какво недоволства новият треньор на ЦСКА Саша Илич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички