Шестима участници от ЦСКА на Европейската купа по кикбокс в Пловдив - феновете с дарение


Шестима участници от ЦСКА на Европейската купа по кикбокс в Пловдив - феновете с дарение
Снимка: Lap.bg

16832 0

Феновете на ЦСКА изразиха подкрепата си към възпитаниците на Деян Топалски, които ще представят кикбокс клуба на "червените" по време на Европейската купа по кикбокс в Пловдив през уикенда. 

Феновете на ЦСКА застават зад момчетата си

Събитието е голямо по мащаби и цели 1900 души ще вземат участие в надпреварата. Шестима са от създадения през 2020 г. клуб на ЦСКА, а тяхното начинание бе подкрепено от феновете финансово. 

Чрез социалните мрежи беше обявено, че част от продадените фенски артикули са акумулирали приходи, които сега ще бъдат дарени на Топалски и компания. В предходните дни Иван Велчев разкри още една изненада, но този път за феновете и свързана с Ботев Пловдив - ЦСКА.  

Позицията на феновете

"Aрмейци,

През уикенда ще се проведе Европейската купа по кикбокс в Пловдив с 1900 участници. Цветовете на ЦСКА на турнира ще защитават 6 човека, като капитанът ни влиза в състезанието с големи амбиции и желание за победа. 

Понеже ние подкрепяме безрезервно нашите момчета решихме да направим дарение към ЦСКА Кикбокс, с което да подпомогнем тяхното развитие и участие в надпреварата. Всеки един артикул, закупен вече от вас, ще допринесе за бъдещите победи и успехи на състезателите ни, в които ние вярваме безотказно.

Апелираме да продължавате да се доверявате на качеството и стила, които нашият бранд предлага, а по този начин вие не просто носите с гордост цветовете на "Сектор Г" и ЦСКА, но помагате на нашата трибуна да бъде финансово независима и да продължава да доминира по стадионите в страната", написа запалянковците на "армейците" в социалните мрежи.

Вижте КЪДЕ по-късно да гледате ЦСКА - Ботев Пловдив по ТВ!

Още: ЦСКА не се отказва: "Армейците" напират за Самуел Акере от Ботев Пловдив, но има проблем

Как ще изглежда ЦСКА на Стамен Белчев срещу Ботев Пловдив в първия 1/2-финал за Купата на България?

Част от екипа на Димитър Бербатов и искан от Гонзо: ЦСКА води преговори за нов спортен директор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички