Част от екипа на Димитър Бербатов и искан от Гонзо: ЦСКА води преговори за нов спортен директор


Част от екипа на Димитър Бербатов и искан от Гонзо: ЦСКА води преговори за нов спортен директор
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

11702 0

ЦСКА не е приключил с промените след раздялата с Нестор Ел Маестро и назначението на Стамен Белчев като наставник на тима.  "Червените" водят преговори с любопитно мнение за поста на спортно-технически директор.

ЦСКА в търсене на спортен директор

В клуба трябва да има човек, който да заема този пост, ако искат да изпълнят всички критерии за участие в европейските клубни турнири.  За този пост от Борисовата градина са набелязали Михаил Александров, който за последно беше част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, информира "Тема спорт".

Михаил АЛександров може да се върне в ЦСКА

Георги Иванов - Гонзо пък искаше да вземе юношата на "армейците" в централата като технически директор, но те не се изпълниха. Според изданието от ЦСКА вече са провели няколко срещи с Александров, на които са били коментирани редица теми, свързани с бъдещето на клуба. Бившият национал е отворен към завръщане в клуба, от който тръгна за футбола, но двете страни все още не са постигнали пълна договорка.

Бившият играч на Лудогорец приключи състезателната си кариера през лятото на 2021 г., когато беше част от Славия. През 2023-та завърши програма MIT към УЕФА след двугодишно обучение. От 800 кандидати в нея влизат само 30, които получават най-високото ниво на обучение в сферата на спортния мениджмънт. Александров бе и един от главните организатори на провелия се през миналата година благотворителен "Мач на надеждата" на Стилиян Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички