"Шефа беснее и заплашва наши фенове": Виден привърженик на ЦСКА със скандални СНИМКИ на чат


"Шефа беснее и заплашва наши фенове": Виден привърженик на ЦСКА със скандални СНИМКИ на чат
Снимка: Cska.bg

15940 0

Един от видните привърженици на ЦСКА Росен Петров - Животното, сподели снимки на чат, за които твърди, че са с "шефа". На тях се вижда писмена комуникация и размяна на думи с контакт във "Вайбър", кръстен "Гриша Ганчев".

"Шефа беснее и заплашва наши фенове, е до там го докара тоя симпатяга" - пише като описание към тях. На първата снимка фенът, за когото се твърди, че е писал с контакта "Ганчев", му казва, че го трие отвсякъде и го нарича "мутро умрела".

"Ще се радвам да се видим очи в очи. И още утре мисля да те потърся. С какво съм те обидил" - пък отговаря контактът, който е кръстен "Гриша Ганчев". На въпрос какво е свършил пък контактът отговаря с: "Лично ще ти дам отчет какво съм свършил и ще го помниш цял живот".

За финал на показания разговор контактът "Гриша Ганчев" споделя: "За разлика от теб аз харча пари и ти ще ме обиждаш. Ще ти демонстрирам ой е мутрата умряла. Дори и не ме познаваш. Как не те е срам те питам".

В коментарите под публикацията се зароди съмнение дали това наистина са отговори от Ганчев: "Това не е истинско. Ганчев не би паднал на такова ниво дори да му отговаря! Само ЦСКА" - гласи един от тях, но под него Росен Петров и друг фен са настояват, че е именно Ганчев.

Голямо напрежение сред феновете се зароди след отпадането от европейските клубни турнири. А за ЦСКА се появиха още последствия след Сепси, тъй като и УЕФА наказа сурово "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички