Шеф в ЦСКА: Съдията направи хубави подаръци на Лудогорец


Шеф в ЦСКА: Съдията направи хубави подаръци на Лудогорец

1673 0

Членът на УС на ЦСКА Румен Атанасов посочи грешки на рефера Георги Йорданов като една от причините за тежката загуба на "червените" от Лудогорец в Разград. В дебюта на Галин Иванов "армейците" рухнаха с 0:4.

"Като имаме предвид как се развиха събитията, не смятам, че бяхме толкова зле, но като допускаме груби индивидуални грешки, те се отразяват. Направихме хубави подаръци на Лудогорец, от които те се възползваха. Ще е несериозно да търся причината другаде, но те получиха хубави подаръци от главния съдия", посочи той след мача.

Атанасов посочи, че и картоните, вдигнати на неговия тим, са били незаслужени. От друга страна Козмин Моци е бил за задължителен червен картон заради бойните си умения.

"До 15-ата минута контролихме играта, а съдията не показа задължителен червен картон за груба игра. Имам предвид за Моци. Лудогорец не се нуждае от такива подаръци, главно от съдията. Не се оправдавам със съдията, а правя анализ как се стигна до загубата. И картоните, които бяха вдигнати на ЦСКА, бяха незаслужени. Ние излязохме и се опитахме да играем футбол, отделен въпрос е какво се получи", каза още той.

Друга причина за разгрома е ситуацията на "Българска армия", където имат финансови проблеми и тече смяна на собствеността. Румен Атанасов призова феновете да продължат да подкрепят отбора, въпреки разочарованията, които той им поднесе.

"Феновете на отбора са най-големият капитал на ЦСКА. Въпросът е да подкрепиш отбора в трудните моменти. Феновете на ЦСКА доказаха, че обичат силно. Ще направим всичко възможно да ни има. Ние, акционерите, ще направим всичко възможно да се успокои обстановката", обеща шефът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички