Шеф в ЦСКА обясни защо бе взет Илич и обеща: Ще имаме нов стадион!


Шеф в ЦСКА обясни защо бе взет Илич и обеща: Ще имаме нов стадион!
Снимка: Cska.bg

2891 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че философията на Саша Илич съвпада с ДНК-то на клуба (да се играе офанзивен футбол и винаги да се търси победата) и това е най-важното за бъдещото сътрудничество. "Илич е честен човек и гладен за успехи треньор. Най-важната цел е да се изгради силен отбор", посочи директорът пред "Арена спорт".

"Миналата година след една добра есен, необяснимо защо, се направи една слаба пролет. Едно огромно разочарование остави тя у всички нас. Разочарованието във феновете беше много голямо през пролетта. 

Целта на планираната обиколка из страната е ясна, защото комуникацията на ниво фенове - клуб изостава. В момента гледаме да надграждаме, да развиваме тази комуникация. Искаме да посетим феновете, ЦСКА е с огромна фенска база из цялата страна. С тази обиколка искаме да засвидетелстваме нашето уважение към тях и да им отговорим на всички въпроси, които ги интересуват. Обиколката тепърва се планира. Ще има информация кога и къде ще бъдат срещите", каза още той.

"В продължение на една година много интензивно се работи за стадиона. Проведоха се много срещи и преговори. Собствениците са осигурили необходимите инвестиции за стадиона. Вече сме на финалната права. За всяка следваща стъпка ще бъдат информирани феновете. Нека да са спокойни, ЦСКА ще има нов стадион", отсече Филипов. Повече за треньора Саша Илич четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички