Еквадорските медии: ЦСКА отряза многомилионна оферта за Кайседо


Еквадорските медии: ЦСКА отряза многомилионна оферта за Кайседо
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2298 0

ЦСКА е отказал невероятна оферта за звездата си Жорди Кайседо, съобщават еквадорските медии. Radio Huancavilca съобщава, че елитният Бешикташ е отправил поредна оферта, която не е била приета от "Българска армия".

Ръководството на турския гранд е предложило чисти 2 милиона и половина евро за правата на еквадореца, а тази оферта е съпроводена от още допълнителни плюсове за "армейците". Те биха получили 400 хиляди евро, ако "орлите" се класират за Шампионска лига, както и 20% от сумата при продажба на Кайседо в бъдеще.

След новия провален опит за привличане на нападателя, от Бешикташ са решени да отправят поне още едно запитване. Дори и в Еквадор подчертават, че това е един от футболистите, които са имали най-голям принос за тима от "Борисовата градина".

В същото време това е един от еквадорците, с най-голямо развитие зад граница, но сега ще се опита да си върне мястото в селекцията на националния отбор, защото само след няколко месеца предстои Световното в Катар. Евентуалното му участие и добро представяне ще вдигне още повече цената му. 

Вижте първото ново попълнение на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички