Шеф в ЦСКА: Нюрнберг вкара 5 и на Байерн, няма да правим революция


Шеф в ЦСКА: Нюрнберг вкара 5 и на Байерн, няма да правим революция
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2457 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета призова за спокойствие след тежката загуба от Нюрнберг в контрола в Марбея. Той заяви, че клубът не планира някакви промени след тежкото 0:5 от германците.

"Аз не искам да се фокусирам върху тежката загуба, а я разглеждам като част от подготовката. Вярвам, че момчетата правят много качествена подготовка до този момент и този резултат не може да ни заблуди и обърка. Да, допуснахме много грешки, видяхме слабости в отборната игра, но нали точно затова сме в процес на подготовка. Признавам, че резултатът е тежък, но от него могат да се извадят много поуки. Анализирахме някои слабости, ще се опитаме да ги елиминираме. Честно казано, не се притеснявам от тази загуба, макар и въобще да не е приятна. Ние се готвим за дербито с Левски, а приятелските срещи са за изчистване на грешките”, заяви италианецът пред "Меридиан Мач".

Запитан дали Милош Крушчич трябва да се притеснява за поста си, предвид раздялата с Нестор Ел Маестро заради слаби резултати в зимните контроли, Джарета отсече: "Не, това изобщо не е същият случай. Преди година не съм бил в клуба, за да правя сравнения. Но сега не може да гледаме на нещата по този начин. Няма да правим революция, ако това ви интересува. Вероятно знаете, че Байерн (Мюнхен) също загуби от Нюрнберг с 5 гола. Не съм чул някой да говори за криза при баварците или оставки. Нека запазим хландкръвие!". А какво е първото последствие за клуба от тази загуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички