Има ли притеснения в ЦСКА след тежкото поражение от Нюрнберг?


Има ли притеснения в ЦСКА след тежкото поражение от Нюрнберг?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5232 0

Тежкото поражение на ЦСКА от Нюрнберг в Марбея не притеснява особено треньора на "червените" Милош Крушчич. Сърбинът гледа на проверката срещу тима от Втора Бундеслига като на тренировка и не е обезпокоен от 4-те гола във вратата на тримата вратари, които използваха в ЦСКА днес

"Определено лош резултат, но тремираме от десетина дни, а съперникът ни започва своето първенство само след седмица. Бяхме доста изморени, след като вчера направихме две тренировки, а днес имахме още едно занимание преди мача. Отборът е изморен и бавен, но това е нормално за този етап от подготовката", категоричен бе Крушчич. 

Все пак той обяви неодобрението си за многото допуснати голове и сподели впечатленията си от това какво трябва да подобри ЦСКА в следващите дни и седмицми, за да навлезе в по-добра форма.  

"Единственото лошо нещо е големият резултат. Не обичам да допускаме голове. През второто полувреме имахме 3-4 положения. Трябват ни малко повече сила и скорост, но на този етап е това. Нюрнберг е добър отбор. За този етап от подготовката ни съперникът бе силен.

Първите 20 минути имахме свежест, но после се виждаше, че сме изморени. Този резултат няма да ме разколебае. Продължаваме да работим. Имаме си свой план на подготовка, продължаваме да работим. Имаме четири седмици до първенството. Няма как да ме притесни поражението, но не е добре да се губи с подобен резултат", сподели треньорът, който сподели на какво ще наблягат "червените" в следващите тренировки. 

"Трябва да подобрим играта на скорост. Ще наблегнем повече на къси игри и единоборства. Не сме се готвили специално за този мач, той ни бе като една от тренировките”, коментира Крушчич пред "Диема спорт". 

Междувременно, докато тимът се готви в Испания, ръководството на ЦСКА взе важно решение за бъдещето на един от несменяемите титуляри в състава (подробности вижте тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички