Новият треньор на ЦСКА обяви какъв футбол иска от "червените"


Новият треньор на ЦСКА обяви какъв футбол иска от "червените"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3335 0

Новият треньор на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от представянето на "червените" при победата с 3:1 в над Пирин Благоевград като гост в контролната среща. Сърбинът заяви и какъв футбол очаква да види от неговия отбор в бъдеще.

"Проверката беше много полезна с този добър съперник. Послужи ми да видя как е отборът след този тридневен лагер. Пробвахме различни методи на тренировките и искам футболистите да са здрави за Локомотив Пловдив. Всичките ни футболисти са добри. Искам да играем офанзивен и атакуващ футбол, какъвто трябва и ще видим дали ще се получи на терена. Имахме положения, вкарахме голове, но бяхме малко уморени заради тежките тренировки тази седмица", заяви той след, като коментира и спекулациите за Стамен Белчев, както и темата за Николай Бодуров. 

"Тази тема е дълга, а аз не искам да говоря много. Друг трябва да каже. Не искам да говоря повече. Не ми влияят спекулациите за нов треньор. Ще работя много на тренировки. Гледаме мач за мач и сега ще мислим за Локомотив Пловдив." завърши Крушчич

А какви са последните спекулации около треньорския пост в ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички