Шеф в ЦСКА коментира феновете на отбора след отпадането


Шеф в ЦСКА коментира феновете на отбора след отпадането
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5942 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов също бе изключително разочарован от начина, по който "армейците" отпаднаха във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Те загубиха с 0:4 в реванша и напуснаха надпреварата с общ резултат 0:6.

Филипов не се притесни да определи случилото се на ЦСКА като "срам"

Той призна, че носителят на Купата и на Суперкупата на Румъния Сепси е надиграл ЦСКА и в двата мача и че трябва да бъдат реалисти. Филипов не се притесни да определи случилото се на отбора като "срам".

"Щом загубихме с такъв резултат, значи много са се объркали нещата. Аз мисля, че Сепси са един стойностен отбор. И в двата мача си пролича, надиграха ни. Няма какво да се заблуждаваме. Трябва да сме реалисти. Мисля, че днес изиграхме един доста слаб, доста срамен мач и отпаднахме от турнира на този ранен етап, което е срам за ЦСКА.

И миналата седмица казах, че всички имахме едни очаквания за началото на сезона, получи се точно обратното на нашите очаквания. Явно в прехода между загубената титла в последния кръг и подготовката и началото на новия сезон не започнахме както трябва. Може още футболистите да не са си изчистили главите от това разочарование, че не спечелихме титлата. Комплексни са причините, не са една или две" - започна Филипов.

Освен това изпълнителният директор коментира феновете. Той призна, че е нормално те да са ядосани и разочаровани. Въпреки това благодари на запалянковците, отново оказали подкрепа към тима, макар и на 500 километра от София.

"Футболистите трябва да излязат от това положение, да се вдигнат и с победи да покажат, че са добри футболисти и че ще се борим за шампионската титла. Промяната е работа, работа и на терена себераздаване, желание и победи. Това е рецептата. Друга няма.

Нормално феновете да са силно ядосани и разочаровани. Всички сме така. Абсолютно всички искаме едно и също нещо. Отборът да побеждава и да е на върха. Нормално е, когато ЦСКА губи по този начин да са разочаровани. Извиняваме се. Благодарим за подкрепата, която пак я оказаха на 500 километра от София. Не спряха 90 минути да подкрепят отбора. Не виждам позитиви от това отпадане, то е срамно за отбор като ЦСКА" - завърши Филипов. 

След срещата Иван Велчев - Кюстендилеца, определи тима като "11 неадекватника и треньор клоун" и разсипа отбора на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички