ЦСКА преговаря с класен флангови играч от португалския елит


ЦСКА преговаря с класен флангови играч от португалския елит
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1961 0

ЦСКА е в напреднали преговори с крило от португалския елит, твърди "Тема спорт". Развитие по сделката се очаква да има в началото на 2022 година. Въпросният неназован футболист има договор с настоящия си клуб до края на сезона и целта на "червените" е да го договорят без трансферна сума.

Фланговият футболист е пожелан лично от треньора Стойчо Младенов, който има стабилни контакти в страната. Ако все пак не се договорят с него, ЦСКА имат готови варианти с други няколко португалоговорящи играчи. На "Армията" ще се опитат да уредят и нови креативен халф и краен защитник през януари.

Треньорът на столичния гранд е доказал, че може да намира качествени попълнения от Португалия. В последния си престой на "Армията" той доведе класен флангови футболист в лицето на Тони Силва, въпреки че клубът изпитваше финансови затруднения. А коя българска звезда може да подсили ЦСКА скоро четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички