Сериозна треньорска рокада по оста ЦСКА - Литекс, Люпко си тръгва


Сериозна треньорска рокада по оста ЦСКА - Литекс, Люпко си тръгва
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

6653 0

Четвъртият различен треньорски период на Люпко Петрович начело на Литекс е напът да приключи, съобщи Sportal. Оказва се, че легендарният сърбин ще бъде заменен във втородивизионния тим от Добромир Митов. 

Промяна в Ловеч

51-годишният българин до преди броени дни бе шеф на академията на ЦСКА, която сега бе поверена на Костадин Ангелов - Лаптопа. За Митов атмосферата няма да е нова в Ловеч, след като между 2013 и 2015 г. бе помощник-треньор в местния клуб. 

Трябва да се отбележи, че след това достигна до наставничество на представителния тим на ЦСКА, а преди това бе и в екипа на Люпко Петрович на "Армията". 

Помощниците на Митов

Сега в Литекс на Митов ще помага Христо Захариев, който беше асистент на Алън Пардю в солунския Арис. Треньор на вратарите ще е Деян Минев, работил в кипърския Анортозис Фамагуста.

В настоящия си период 76-годишният Петрович бе начело на Литекс в 12 срещи от Втора лига, от които спечели 20 точки през пролетта - 5 победи, 5 равенства и 2 загуби.

След освобождаването на Митов от академията на ЦСКА се очакваше той да остане на друг пост в клуба, но видимо е решил да смени попрището към този момент.

Вижте групата на ЦСКА, която излетя за подготвителния лагер в Австрия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички