Треньорът на ЦСКА Алън Пардю освободи Добри Митов от своя екип


Треньорът на ЦСКА Алън Пардю освободи Добри Митов от своя екип
Снимка: Cska.bg

3650 0

Интересна новина от стадион "Българска армия" - Добромир Митов повече няма да бъде част от екипа на Алън Пардю в ЦСКА, разкрива "Тема Спорт". До момента той помагаше на англичанина , защото в момента с първия отбор тренират доста млади играчи от школата, сред които Християн Петров и Росен Божинов.

Очаква се единият от двамата да излезе като титуляр в предстоящия в петък двубой със Славия. Божинов започна сред 11-те в гостуването на Лудогорец (0:5) през миналия уикенд. На почивката младокът бе заменен от Яник Вилдсхут. Тогава на терена се появи друг юноша на "армейците" - Асен Дончев, а по-късно влезе и Християн Петров, заменил Йоан Бай.

Самият Пардю е преценил, че Митов повече няма да му е нужен като помощник и той ще се концентрира върху работата си в академията на ЦСКА, където е директор.

Иначе в края на миналия месец „армейците“ обявиха официално, че Алън Пардю ще остане постоянен наставник на „червените“ и ще води отбора и през следващия сезон. По настояване на английския специалист в неговия екип влезе друг англичанин – Алекс Дайър, който преди това бе работил в шотландския Килмарнък и английския Колчестър, а двамата са работили заедно в Уест Хем.

Другите двама, на които Пардю ще разчита в своя екип, са младият треньор от школата Мартин Стоянов и анализаторът Христо Захариев.

Вижте още: С кого беше сравнен Алън Пардю и на кого бяха любопитните реплики

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички