Сериозен стимул: Футболистите на ЦСКА ще си разделят 6-цифрена сума при победа срещу Левски


Сериозен стимул: Футболистите на ЦСКА ще си разделят 6-цифрена сума при победа срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2346 0

До финала за Купата на България между ЦСКА и Левски остават броени дни (15 май, 17:00 ч.), а в днешния 10 май става ясно, че "червените" футболисти ще получат още един сериозен стимул за победа - паричен!

"Тема Спорт" твърди, че ръководството на "армейците" е обещало на играчите на Алън Пардю да си разделят сумата от 300 000 лева, ако успеят да победят "сините" и по този начин вдигнат своята 22-а Купа на страната. 

Съобщава се още, че тази парична премия ще бъде осигурена не само от Гриша Ганчев, но и от спонсорите на ЦСКА, както и от самия награден фонд на надпреварата.

Припомняме, че вече стана ясно, че футболистите на стадион "Българска армия" ще получат бонуси за второто си място през сезон 2021/22 в Първа лига.

В същото време пък се появиха информации, че старши треньорът Алън Пардю категорично е отказал да получава каквато и да е премия при победа срещу Левски (научете защо в линка).

*Информация и новини за финала за Купата между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG (последвайте връзката)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички