Любопитно: Алън Пардю е изненадал ЦСКА с решение, касаещо финала за Купата на България срещу Левски?


Любопитно: Алън Пардю е изненадал ЦСКА с решение, касаещо финала за Купата на България срещу Левски?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

23279 0

Навръх Гергьовден ЦСКА успя да постигне домакинска победа срещу Славия, която гарантира на отбора второто място в Първа лига за сезон 2021/22.

Футболистите на Алън Пардю изиграха силно първо полувреме, в което отбелязаха 3 гола и върнаха настроението си, след като в предходния кръг Лудогорец ги бе разгромил с 5:0 в Разград. Това бе най-добрата възможна "загрявка" за финала за Купата на България срещу Левски, който ще се състои на 15 май (неделя).

След края на сблъсъка на "Българска армия" срещу Славия, старши треньорът на "армейците" заяви, че е горд, че ще може да ръководи отбора във финала срещу "сините" (прочетете цялото му изказване в линка).

"Блиц" пък съобщава, че 60-годишният Пардю е изумил ръководството на ЦСКА, след като е отказал предварително да получи каквато и да е премия, ако "червените" спечелят Купата на България! Също така, британецът е отклонил и всякакви разговори за увеличение на заплатата си преди края на календарната 2022 година.

Изданието твърди, че той е бил категоричен, че няма особена заслуга за класирането на отбора на финал в турнира и само ако ЦСКА покаже израстване под негово ръководство през есента, чак тогава би обмислил корекция на възнаграждението си.

Четете още новини за ЦСКА в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички