"Слаб ЦСКА! Неприятна изненада" - бивш играч и спряган за треньор разпиля "червените" и похвали Сепси


"Слаб ЦСКА! Неприятна изненада" - бивш играч и спряган за треньор разпиля "червените" и похвали Сепси
Снимка: БГНЕС

5318 0

В Румъния очакват с голям интерес реванша между Сепси и ЦСКА, след като румънците спечелиха първия двубой с 2:0 в София. Въпреки добрата преднина, все още в северната ни съседка са прекалено предпазливи в изказванията и показват, че не всичко е решено.

Добро впечатление от Сепси и лоша изненада от ЦСКА

Бившият играч на ЦСКА и Литекс Еуген Трика, който дори бе спряган за наставник на "червените" обяви, че българският тим е бил неприятна изненада за него в първия мач. "Бях на стадиона за мача, а ЦСКА беше неприятна изненада за мен. Очаквах нещо съвсем различно! Говорих и с шефа на отбора преди мача и той ми каза: "Виж, виж отбора, виж как играем!". Лошо начало.  Сепси ми остави много, много добро впечатление', заяви той пред "gsp.ro".

"Преди изобщо да коментираме мача, който имаше ФКСБ с ЦСКА 1948. Слаб. Очаквах нещо съвсем различно. Не можех да повярвам как изглежда ЦСКА със Сепси, неприятна изненада", допълни още той.

"Сепси ми остави много, много добро мнение. Те иgраха перфектно и в двете фази, когато имаха топката, знаеха какво да правят с нея. Те контраатакуват остро и създават доста проблеми на българите. Играха смело, имаха голяма вяра в себе си! Никога не съм очаквал този резултат! Никога! Да не забравяме, че имаше и големи грешки на ЦСКА, но Сепси контролираха мача и заслужено спечелиха.

"Реванпът ще бъде различен, много по-трудно за Сепси. Те трябва да са концентрирани и да не изостават от резултата. ЦСКА е сила в България, голям отбор, с традиции, с история, с пари, с бюджети. Когато имаш бюджет от 16 милиона евро, нормално е резултатът да не ти харесва. Те ще дойдат да спечелят".

Не е имал предложение да заеме мястото на Саша Илич

Той коментира и смяната на Саша Илич с Нестор Ел Маестро, като бе категоричен, неговото име е било замесено за евентуален заместник, тъй като е бил на стадиона. Всичко е било спекулация, която не отговаря на истината.

"Нормално беше да го сменят! Сега дойде Нестор Ел Маестро, треньор, който е бил в отбора преди, който знае каква е ситуацията в такъв клуб, играчите знаят. Мисля, че четвъртък на "Сфанту Георге" ще бъде съвсем различен мач. Когато се смени треньорът, играчите ще имат различно отношение. Между другото, играчите дори не стигнаха до 25 процента от показаното от феновете, каква атмосфера създадоха на стадиона, невероятно. Фантастично!".

Въпреки изоставането с два гола в ЦСКА вярват в обрата, а репортер на Sportlive.bg дори предаде какви са двата варианта пред "червените", като са напомнили и мач с Виктория Пилзен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички