Трика: Вижте къде са феновете! Истинският ЦСКА е този, който играе срещу Сепси


Трика: Вижте къде са феновете! Истинският ЦСКА е този, който играе срещу Сепси
Снимка: Lap.bg

1900 0

Бившият играч Еуген Трика изрази категоричното си мнение кой е истинският ЦСКА, като според него това е отборът, който играе срещу Сепси. Трика, който е играл и за "червените", и за Литекс, не смята, че има спор по този въпрос.

Отборът срещу Сепси е истинският ЦСКА

"Истинският ЦСКА е отборът, който играе срещу Сепси!", сподели той пред "gsp.ro". От изданието му припомнят и изказване на Флорентин Петре, който изказа коренно различно мнение и определи ЦСКА 1948 за истинския наследник.

 "Те се опитват да направят добър отбор и наистина успяха да постигнат много хубави неща, имайки предвид, че в София има два отбора на ЦСКА. Истинският е този, който играе със Стяуа", заяви наскоро Петре, който също има престой на "Армията".

"Така се чувства. Всекиму своето, нали? Ситуацията е същата като в Румъния като ФКСБ или Стяуа. Въпроси, от които вече не можете да избягате. Казвам, че истинският ЦСКА е този, който играе със Сепси! Вижте къде има голяма маса привърженици, вижте колко бяха на "Васил Левски". На този принцип ФКСБ е и "Звездата"! Нормално. Но всеки държи на отбора, с който се чувства по-добре", допълни Трика. Според него в първия мач срещу Сепси ЦСКА е бил изключително слаб, но със смяната на треньора очаква голяма промяна за реванша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички