Само в SportLive: В ЦСКА вярват в обрата - имат 2 варианта в главите, напомниха Виктория Пилзен


Само в SportLive: В ЦСКА вярват в обрата - имат 2 варианта в главите, напомниха Виктория Пилзен
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6529 0

ЦСКА вече е на румънска земя и пътува към Брашов, където ще преспи преди реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в четвъртък вечер (03.08). Съперник във визитата е Сепси, който вече разполага с аванс от 2:0.

“Червените”, водени от новия (стар) старши треньор Нестор Ел Маестро, са поставени в много сложна ситуация срещу носителя на Купата и на Суперкупата на Румъния. Отбор, показал, че може да играе отлично в елиминационни сблъсъци. 

В ЦСКА вярват в обрата над Сепси

Разбира се, в ЦСКА вярват в обрата. Двама от младите българи в състава - Християн Петров и Асен Дончев, споделиха своя оптимизъм за предстоящия реванш. Това се случи в компанията на фенове на отбора, които на ротационен принцип бяха избрани от ръководството на клуба да пътуват с отбора за реванша в северната ни съседка.

Репортер на SportLive.bg споделя, че играчите са изразили надеждите си за успех с 3:0 в редовното време. Ако пък този резултат не се получи, тогава се надяват на продължения след редовното време. Те дадоха за пример пред запалянковците и успеха над Виктория Пилзен преди две години.

Тогава ЦСКА отново влезе в реванша с 2 гола пасив, но с условието, че бяха домакин, а сега срещата е далеч от дома. А пред Нестор Ел Маестро стоят 2 решения, които могат да обърнат мача със Сепси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички