Сектор Г го реши - ще ходи на конгрес на БФС, призова за масово посещение на НДК


Сектор Г го реши - ще ходи на конгрес на БФС, призова за масово посещение на НДК
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1979 0

Феновете на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" използваха своя профил в социалната мрежа Фейсбук, за да оповестят решението си да посетят НДК на 18 март, петък, когато би трябвало да се проведе конгрес в Българския футболен съюз!

В своето обръщение към останалите привърженици те излагат мотивите за решението си и призовават за "масово посещение на събитието".

Ето какво написаха "червените" фенове:

"Армейци,

Използваме тази официална трибуна да се обърнем към широката общественост и всички заинтересовани или незаинтересовани медии.

До нас достигна информация, че въпреки широко прокламирания от престъпното управление на БФС "отложен" Конгрес, истината е както винаги съвсем, съвсем друга. На 18.03. неуважаемите господа не просто планират да проведат такъв и са запазили НДК, но е направена и стройна организация екипът на Димитър Бербатов и клубовете, които го подкрепят, да не бъдат допуснати в залата. Очевидно Борислав Михайлов и кликата около него смята, че живее на територията на Северна Корея.

С оглед горенаписаното на "Сектор Г" не му остава нищо друго, освен да организира масово посещение на събитието. Срещата е на 18.03 от 10:00 ч. на Пилоните пред НДК. Призоваваме всеки един от вас, до последния човек, да дойде и да застане рамо до рамо с нас. Разберете, после ще е късно...

Обръщаме се и към всички останали "публики" и фенове на футбола у нас - елате! Нека поне за един ден в годината загърбим всички различия и да се преборим за по-доброто и светло бъдеще на най-великата игра в България. Алтернативата е нейната гибел.

18.03.

10:00 ч.

ПИЛОНИТЕ НА НДК!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички