Венцеслав Стефанов е притеснен - Димитър Бербатов призовавал за бунт и футболна война


Венцеслав Стефанов е притеснен - Димитър Бербатов призовавал за бунт и футболна война

2414 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред "Блиц", в което коментира вчерашната пресконференция на Димитър Бербатов и заяви, че е притеснен от неговите изказвания, тъй като според него бившият нападател е призовал "отборите на бунт" и "футболна война":

"Те сами написаха много жалби против провеждането на конгреса. И докато тези жалби не бъдат разгледани и разрешени, не може да се проведе избор за президент. Спомнете си само, върнете лентата назад и ще видите. Все искат конгреси – през октомври, през март. Аз се притесних от изказването на Бербатов вчера. Силно се притесних".

"Той призова отборите на бунт. Призова за футболна война във време, в което живеем в истинска война. В момента обстановката не е мирна и спокойна близо до България. Бербатов обаче иска да я нажежи и у нас. Това е недопустимо!", отсече босът на "белите" и след това на свой ред призова за "спокойствие и хладнокръвие":

"Тези негови действия едва ли ще бъдат одобрени от някого и не би трябвало да бъдат. Необходимо е да запазим спокойствие и хладнокръвие. Битки да има на терена – но честни, чисто футболни. Напрежението е излишно!".

"Крайно време е Бербатов да разбере, че така не става. Какъв бунт, какво чудо на чудесата са замислили той и хората от обкръжението му. Напънът е огромен. Видяхте ли вчера лицата им, изражението им. Те наистина са жадни за власт и са готови на всичко, за да постигнат целта си. Затова се моля Бербатов да се осъзнае и да не предизвиква футболна война. Нека той работи за обединението на футбола", посъветва го Стефанов и продължи в същия дух:

"Ако иска да е президент, трябва да е на всички отбори, а не на тези само, които са гласували за него. А Петър Величков призовава съдийката от Софийски градски съд (б.р. - Жаклин Комитова) да си даде отвод. А именно при нея те пуснаха жалба и настояха да се свика конгрес. Смях. Това не е концерт по желание", завърши коментара си Венци Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички