Саша Илич проговори за титла на ЦСКА: Много е рано, ще бъде изключително трудно през пролетта


Саша Илич проговори за титла на ЦСКА: Много е рано, ще бъде изключително трудно през пролетта
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1627 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите на „Летище Пловдив“ преди „червените“ да отлетят за Турция, където ще проведат зимния си подготвителен лагер. Армейците са първи в класирането, а сръбският специалист е категоричен, че е рано да се говори за спечелване на шампионската титла

Всичко е наред. Имахме лек проблем с автобуса, но той е решен и вече сме тук. Доволен съм от първия етап на подготовката. Няма контузени играчи. 10 дена се подготвяхме на базата ни в Панчарево. Времето беше отлично като за зимата. Изпълнихме, каквото бяхме замислили“, заяви Илич, като засегна и ситуацията с проблема с автобуса.

Бисмарк тренира нормално. Бамба и Дончев имаха операции преди известно време, но идват с нас. Ако има играчи, които ще донесат качество, аз съм "за" да ги вземем. Надяваме се да няма контузии в отбора“, допълни сърбинът.

Няма да меся политиката и спорта. Планирали сме шест контроли, уредихме шест съперника. Това е.“, отговори специалистът на въпрос дали българските отбори трябва да играят контроли срещу руски тимове.

Много е далеч да мислим за шампионска  титла. Супер е, че завършихме първия полусезон първи, но всички осъзнават колко трудно ще е напролет“, завърши наставникът на ЦСКА.

Вижте през какво голямо премеждие премина ЦСКА тази сутрин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички