Линдсет: Лаская се от продължителния интерес на ЦСКА


Линдсет: Лаская се от продължителния интерес на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3304 0

Последното ново попълнение на ЦСКА Джонатан Линдсет даде първото си интервю, след като бе потвърдена новината, че той ще акостира на "Българска армия". Той говори пред известния норвежки вестник Verdens Gang.

"Усещането е страхотно. Много ме искаха. Следяха ме и се интересуваха от мен от доста време. Това значи много за мен и се надявам скоро да пристигна в България. Мечтая за много време за това", заяви Линдсет.

Полузащитникът има над 200 професионални мача в родината си, но до този момент не е играл за клуб извън Норвегия.

Футболистът дебютира в елита на страната на 23 години:

"В Од не получих шанс и така не бях играл в Норвежката висша лига, докато не се присъединих към Сарпсборг 08 през 2019 г. Никога не е било сигурно, че ще изляза в чужбина, но ето, че се случи".

"Имаше дълги преговори, но в крайна сметка стигнахме до момент, в който трябваше да вземем решение, което да е добро за всички", обяви спортният директор на Сарпсборг 08 Томас Бернтсен.

Норвежецът ще лети към България в началото на следващата седмица, а до тогава ще изиграе още една среща в родината си. Става ясно, че наистина самолетната блокада е забавила сделката, както се твърдеше и в България.

Мениджърът на футболиста, все пак, е стигнал до страната и е провел последни разговори.

"Разбира се, че ще бъде странно. Винаги е тъжно да напуснеш подобно място", завършва Лидсет относно последната му среща с настоящия му клуб.

Ето каква е предполагаемата платена сума от ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички