Георги Иванов-Гонзо попречи на Жеферсон от ЦСКА да играе за България?


Георги Иванов-Гонзо попречи на Жеферсон от ЦСКА да играе за България?
Снимка: CSKA.BG

15503 0

Един от култовите футболисти в настоящия състав на ЦСКА - Жеферсон, е бил съвсем близо до това да облече фланелката на българския национален отбор неотдавна.

Това споделя "Мач Телеграф". Бразилският преквалифициран полузащитник е част от "армейците" вече 5 години. Той дори има и български паспорт. Това прави евентуално негово включване при "лъвовете" още по-лесно. 

Жеферсон за Бразилия

Той има на сметката си повиквателни с тима на Бразилия и дори бива избран за резерва на легендарния Марсело, но така и не записва официален двубой с "кариоките".

Какво попречи на бразилеца да играе за България?

От информацията става ясно, че подобен вариант е бил отхвърлен след скандалните думи на Георги Иванов-Гонзо в началото на годината. Техническият директор беше категоричен, че в отбора трябва да играят само българи и заяви, че докато е на този пост, чуждестранен футболист или такъв с цвят на кожата, различен от бял, няма да намери място в редиците на България.

Жеферсон за ЦСКА

За 31-кратния шампион Жеферсон има изиграни 157 срещи. В тях той записва 3 гола и 12 асистенции. Съвсем скоро бразилецът може да запише името си в историята на "армейците".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички